Acid hialuronic folosint in dermato cosmetica

TEHNICI NONCHIRURGICALE DE ESTETICA FACIALA

Plecand de la stomatologie si aparatul dento-maxilar, zona cu mecanica cea mai complexa din organismul uman, trecand apoi la armonia si intinerirea chipului, redam functionalitatea si estetica intregii fete.

Astfel, de la reconstructii de maxilare, implantologie, parodontologie, trucuri si estetica dentara care pot da senzualitate si expresie zambetului, se trece la buze, riduri de expresie, tratamente chirugicale si non-chirurgicale de intinerire tisulara.

Prin proceduri minim invasive, insa cu un efect estetic major, se obtine nu numai un efect de intinerire, ci si un plus de distinctie, farmec si senzualitate.

Asa intelegem sa tratam acest organ al identitatii care este fata.

Tehnicile noastre nonchirugicale se refera la:

Toxina botulinica (Botox) este o exotoxina produsa de bacteria Clostridium botilinum, o substanta naturala care actioneaza asupra ridurilor de expresie. Substanta este cel mai adesea injectata in jurul ochilor, în zona fruntii si in zona dintre sprancene. Odata cu disparitia ridurilor se poate obtine si un efect de ridicare si arcuire a sprancenelor.

Augmentarea ridurilor este un tip de tratament minim-invaziv prin care se injecteaza substante de umplere (filler-e), temporare sau permanente. Se obtine disparitia prin umplere a ridurilor sau corectarea cicatricilor acneice. Tratamentul este usor suportat indiferent de tipul de piele, iar aspectul rezultat va fi natural si estetic.

Acid hialuronic. Un alt tratament minim invaziv nonchirurgical, cu efect imediat de intinerire, este cel prin care se injecteaza substante de umplere (filler-e) a ridurilor. Scopul este umplerea si disparitia ridurilor sau corectarea cicatricilor acneice. Tratamentul este bine suportat indiferent de tipul de piele, iar aspectul rezultat este natural si estetic.

Cea mai cunoscuta si utilizata substanta de umplere este acidul hialuronic care se gaseste in corp in mod natural, mai ales in tesutul conjuctiv, piele si articulatii.

Procedura de injectare este nedureroasa, fiind acompaniata doar de o senzatie usoara de disconfort. Inaintea injectarii substantei, se aplica o crema anestezica sau la pacientii mai sensibili se anesteziaza local zona, dupa care se injecteaza substanta de umplere prin tehnici diferite în functie de metoda aleasa. Este o procedura foarte simpla care dureaza cateva minute.

Tratamentul nu necesita timp de recuperare si pacientul se poate intoarce la activitatea curenta imediat dupa tratament. Edemul si roseata locala dispar dupa cateva ore. Rezultatele sa mentin intre 6 si 12 luni..

Clinica Stomatologica de Supraspecialitate

ADRESA CLINICII:

Str. Dr. Grigore Romniceanu Nr. 12

Sector 5, Bucuresti, ROMANIA

T. +4031.421.24.73

M. +40721.257.427

office@asclepimed.ro