Clinica stomatologica de specialitate Asclepimed

CLINICA STOMATOLOGICA
DE SPECIALITATE ASCLEPIMED

Clinica noastra va pune la dispozitie asistenta specializata in domeniul implantologiei, parodontologiei, chirurgiei oro-maxilo faciale, proteticii si esteticii stomatologice.

Materialele, tehnica de ultima ora si specializarile in occident ale medicilor garanteaza rezultatele remarcabile si de mare succes asteptate de fiecare pacient in parte. Comunicarea cu pacientii si grija fata de acestia completeaza standardul ridicat al serviciilor oferite de clinica stomatologica Asclepimed.

Colaboram cu laboratoare de tehnica dentara specializate in protetica pe implanturi precum si cu clinici de radiologie, tomografie si imagistica stomatologica.

Avem un control strict asupra sterilizarii, eliminand orice risc de contaminare cu hepatita B, HIV sau alte boli transmisibile.

Programul nostru de lucru este foarte strict, de aceea tinem foarte mult ca pacientii nostri sa se programeze telefonic (exceptie fac cazurile de urgenta care beneficiaza de tratament imediat). Dupa terminarea tratamentului, va recomandam sa reveniti la controale periodice la 3 sau 6 luni, în functie de decizia medicului dvs. curant.

Clinica Stomatologica de Supraspecialitate

ADRESA CLINICII:

Str. Dr. Grigore Romniceanu Nr. 12

Sector 5, Bucuresti, ROMANIA

T. +4031.421.24.73

M. +40721.257.427

office@asclepimed.ro