Plecand de la stomatologie si aparatul dento-maxilar, zona cu mecanica cea mai complexa din organismul uman, trecand apoi la armonia si intinerirea chipului, redam functionalitatea si estetica intregii fete.

Astfel, de la reconstructii de maxilare, implantologie, parodontologie, trucuri si estetica dentara care pot da senzualitate si expresie zambetului, se trece la buze, riduri de expresie, tratamente chirugicale si non-chirurgicale de intinerire tisulara.

Prin proceduri minim invasive, insa cu un efect estetic major, se obtine nu numai un efect de intinerire, ci si un plus de distinctie, farmec si senzualitate.

Asa intelegem sa tratam acest organ al identitatii care este fata.

Acidul hialuronic. Un tratament minim invaziv nonchirurgical, cu efect imediat de intinerire, este cel prin care se injecteaza substante de umplere (filler-e) a ridurilor. Scopul este umplerea si disparitia ridurilor sau corectarea cicatricilor acneice. Tratamentul este bine suportat indiferent de tipul de piele, iar aspectul rezultat este natural si estetic.

Cea mai cunoscuta si utilizata substanta de umplere este acidul hialuronic care se gaseste in corp in mod natural, mai ales in tesutul conjuctiv, piele si articulatii.

Procedura de injectare este nedureroasa, fiind acompaniata doar de o senzatie usoara de disconfort. Inaintea injectarii substantei, se aplica o crema anestezica sau la pacientii mai sensibili se anesteziaza local zona, dupa care se injecteaza substanta de umplere prin tehnici diferite în functie de metoda aleasa. Este o procedura foarte simpla care dureaza cateva minute.

Tratamentul nu necesita timp de recuperare si pacientul se poate intoarce la activitatea curenta imediat dupa tratament. Edemul si roseata locala dispar dupa cateva ore. Rezultatele sa mentin intre 6 si 12 luni..