ECHIPA ASCLEPIMED

Echipa Asclepimed este constituita din medici specialisti in chirurgie oro-maxilo-faciala, implantologie si parodontologie, precum si in estetica faciala si dermatocosmetica. Acestora li se alatura tehnicieni dentari, formatori in cele mai noi inovatii in tehnica dentara, precum si asistente de inalta calificare.

Medicii nostri, instruiti in Franta, Italia, Marea Britanie, sunt creatori de tehnici noi in tratarea parodontozei si a reconstructiilor maxilare pe implanturi dentare.

Specialistii Clinicii Asclepimed au participat efectiv la interventii de avangarda in istoria medicinei, precum reconstructiile consecutive malformatiilor congenitale cranio-faciale rare sau primul transplant de fata.

Pe langa echipa noastra de profesionisti si oameni minunati, colaboram cu o serie de medici de prestigiu din occident, colegi si profesori cu care am lucrat de-a lungul stagiilor de specializare si alaturi de care rezolvam cazurile cele mai speciale.

Daruim ce e mai bun din noi pentru a aduce zambete frumoase si increzatoare pe fetele oamenilor. Oamenii trebuie sa traiasca din plin magia vietii, iar un zambet luminos poate schimba lumea!

Asclepimed e o fabrica de fericire!

Assoc. Prof. DR. Daniel Traian Iordachescu

Assoc. Prof. DR. Daniel Traian Iordachescu

Prof. Dr. Dario Bertossi

Prof. Dr. Dario Bertossi

Dr. Medea Puran

Dr. Medea Puran

Dr. Aliona Dodi

Dr. Aliona Dodi

Diego Martini

Diego Martini

Lucia Meissner

Lucia Meissner

Cristiana Dumitru

Cristiana Dumitru