P.K., 31 ANI - ACTOR SERIALE TV - MÜNCHEN - GERMANIA

"In urma cu aproximativ 2 ani a trebuit sa-mi extrag un molar. Mi-a fost foarte greu sa o fac avand in vedere ca in rest am o dantura, cred eu frumoasa, fara alte probleme deosebite. Dupa acest episod am cautat aproape imediat o solutie de a inlocui lipsa. Ma simteam incomplet. Cand mi s-a propus varianta implantului am acceptat imediat, nevrand in ruptul capului sa-mi stric alti 2 dinti sanatosi facand o lucrare, cum imi propusesera majoritatea dentistilor.

In februarie 2004, fiind in Brazilia pentru niste filmari, m-am decis sa fac operatia. In septembrie acelasi an, facandu-mi un check-up (control) am constatat ca implantul nu se integrase in os ba chiar il infectase. M-am ingrijorat foarte tare! Credeam ca organismul meu nu poate accepta un implant din cauza a cine stie ce boli pe care le aveam, dupa cum citisem ca se poate intampla. M-am plimbat pe la o groaza de medici care insa nu au gasit nici o problema.


Am aflat de Clinica Asclepimed de la prietena mea care este romanca. Mi-am facut imediat o programare. La inceputul lunii noiembrie 2004 am fost consultat de D-l Dr. Daniel Iordachescu care mi-a explicat ca nu aveam nici o problema de sanatate, nici vreo vina si ca, peste 80% din cazurile de esec in implantologie sunt datorate unei greseli de tehnica operatorie sau neglijentei chirurgului. De asemenea, mi-a spus ca nu este un dezastru si ca totul se poate repara. Mi-a extras implantul vechi si mi-a pus un altul completand lipsa de os cu os artificial. Totul a durat maxim 45 minute, fara nici un fel de dureri, ba chiar intr-o atmosfera destinsa facand glume pe tot parcursul operatiei. Am fost extrem de placut impresionat! Dupa aproximativ 2 luni, la recomandarea D-lui Dr. am facut o radiografie in Germania. Totul arata grozav mi-a spus medicul meu curant din Germania. Am trimis radiografia prin e-mail si dupa 2 saptamani eram in cabinetul D-lui Dr. Iordachescu. Mi s-a luat amprenta si dupa 5 zile aveam coroana definitiva din portelan in gura. Eram din nou complet! Va multumesc D-le Doctor!"

 

Clinica Stomatologica de Supraspecialitate

ADRESA CLINICII:

Str. Dr. Grigore Romniceanu Nr. 12

Sector 5, Bucuresti, ROMANIA

T. +4031.421.24.73

M. +40721.257.427

office@asclepimed.ro