TRATAMENT REVOLUTIONAR AL PARODONTOZEI


O AFECTIUNE IN SFARSIT ELUCIDATA!

BioProp - tratamentul nostru original impotriva bolilor parodontale!

Maniera noastra de a aborda parodontoza incepe in primul rand cu metode neinvazive precum tratamentul original BioProp conceput din produse apicole, vitamine si extracte din plante, diferite tipuri de masaje gingivale si ozonoterapie pentru ca in stadiile avansate ale bolii sa se recurga la interventia chirurgicala de eliminare a pungilor parodontale si reconstructia tesuturilor sustinatoare ale danturii.

Este vorba de un tratament original conceput de Dl. Dr. Daniel Traian Iordachescu care si-a demonstrat eficienta de mai bine de 17 ani in orice forma de parodontoza, fiind complet nedureros si avand o aplicare extrem de simpla. Este un antibiotic, antiinflamator si imunostimulator natural de mare eficienta.

Tratamentul cu BioProp inhiba dezvoltarea bacteriana, eliminand in consecinta si mirosul neplacut al cavitatii bucale

Bioprop si-a dovedit eficienta in toate formele de manifestare a parodontozei.

De retinut un lucru esential: avand in vedere ca parodontoza este o boala de focar, tratand-o sunt combatute in acelasi timp si efectele ei la distanta (endocardite, reumatism articular, ulcer gastro-duodenal, nefrite, etc.)!

Cum am descoperit BioProp?

La sfarsitul anilor ’90 fiind stagiar si lucrand la Policlinica Batistei impreuna cu mama mea, Dr. Elena Iordachescu ne dedicam cu pasiune combaterii efectelor teribile ale parodontozei ce facea ravagii si in acea vreme. Foloseam pe langa diferite paste antibiotice pe care le injectam in pungile parodontale si pe care le procuram inca cu greu din Occident, vaccinul stafilococic care era in mare voga pe vremea aceea ba chiar si autovaccinuri pe care le cream cu mare efort in colaborare cu Institutul Cantacuzino.

La un moment dat in aceasta lupta cu maladia a aparut un pacient suferind de ea in persoana fostului Director al Institutului Apicol impreuna cu care am pus bazele acestui produs. La inceput il foloseam in paralel cu celelalte metode practicate pentru ca, incet incet, sa renuntam pe rand la toate. Acestea presupuneau un mare efort de producere, administrare si in plus produceau o suferinta destul de mare pacientului, in final rezultatul nefiind atat de spectaculos in raport cu munca depusa.

Am ramas asfel de peste 17 ani sa utilizam doar BioProp-ul impreuna cu Ozonoterapia, metode extrem de simple de administrat si neinvazive, care in timp ne-au adus mari satisfactii atat noua cat si pacientilor.

Ozonoterapia – Cea mai simpla metoda de a steriliza cavitatea bucala

Inaintea aplicarii tratamentului cu BioProp, folosim cu mare eficienta Ozonoterapia datorita nenumaratelor ei beneficii asupra organismului printre care cele mai importante sunt:

  • Efect antiinflamator si imunoregulator;
  • Stimularea circulatiei si fluidificarea sangelui;
  • Efect puternic antioxidant superior administrarii zilnice de Vitamina C;
  • Efect bactericid, virucid, fungicide, favorizand vindecarea leziunilor de orice tip si regenerarea tisulara;
  • Efect antineoplazic (anticanceros).

In ce consta interventia chirurgicala?

In stadiile avansate ale bolii, dupa instiutirea tratamentului cu Bioprop, se intervine si chirurgical, minim invaziv, cu maxima delicatete si minutiozitate, ajutand astfel in mod fundamental organismul sa-si recapete consistenta si fermitatea tesuturilor sustinatoare ale danturii.

Prin tehnici de conceptie proprie cu un anumit tip de incizie ce conserva cat mai mult din tesuturile moi sanatoase urmata de eliminarea completa si judicioasa a tesuturilor bolnave cu instrumentar de mare finete, inlocuirea tesuturilor lipsa si suturi speciale cu elongarea tesuturilor moi, se realizeaza o maxima reacoperire a radacinilor dintilor afectati.

Interventia chirurgicala are loc aproximativ la mijlocul tratamentului, intervenindu-se larg in doua etape, abordandu-se mai intai o arcada, apoi cealalta, ambele in cadrul aceleiasi saptamani, evitand astfel terapia antibiotica de lunga durata precum si posibilele infectii de vecinatate(cross-infections).

Tratamentul de intretinere

In perioada de recuperare post chirurgicala, pacientul este sfatuit sa foloseasca tehnicile de masaj parodontal si dusul bucal, periute de dinti speciale, apa de gura si pasta de dinti profesionala, produse pe care le poate gasi permanent in clinica noastra.

Toate acestea duc la disparitia completa a imbolnavirii parodondale ramanand a fi respectate doar ingrijirile normale ale cavitatii bucale, indicatiile medicului curant, precum si controalele repetate la 4-6 luni.

Ce spun pacientii nostri?

Principalul lucru pe care pacientii il declara este senzatia de bine si confort pe care o percep pe tot parcursul tratamentului, incepand cu prima aplicare a tratamentului Bioprop. Desi este aplicat din seringa, acest tratament nu presupune inteparea tesuturilor. De asemenea, in etapa chirurgicala, confortul pacientului este asigurat si sustinut de o serie de tehnici de sedare, astfel incat orice manevra chirurgicala sa fie usor tolerata, intr-un cadru de liniste, protectie si confort influentand major atat desfasurarea interventiei cat si recuperarea post-operatorie.

 

Assoc. Prof. Dr. Daniel Traian Iordachescu
Medic specialist Chirurgie Oro-maxilo-faciala, Implantologie, Parodontologie
Doctor in Stiinte Medicale

Revolutie in tratamentul parodontozei

Indepartarea periodica
minutioasa a placii permite
pastrarea sanatoasa a gingiilor

 

MARTURIILE PACIENTILOR NOSTRI

PREZENTARE CAZ

S.G., 28 ani - sefa de sala - Bucuresti - Romania

Pacienta s-a prezentat in clinica nostra cu o forma agresiva de parodontita marginala cronica profunda de etiologie complexa, acutizata in urma unui tratament hormonal. In urma igienizarii minutioase, s-a instituit tratamentul antiinflamator de conceptie proprie timp de doua saptamani pentru reducerea la minim a simptomatologiei acute. S-a intervenit apoi chirurgical in doua etape, intai asupra arcadei superioare, iar la o saptamana, a celei inferioare, prin operatii cu lambou, elongatii tisulare si grefe de os, implanturi dentare acolo unde a fost nevoie. Firele au fost scoase la o saptamana, dupa care s-a continuat inca doua saptamani tratamentul antiinflamator pentru stimularea cicatrizarii si cresterii troficitatii parodontale.

 


 

Testimonialul pacientului

Sunt sefa de sala intr-un restaurant de lux. In urma cu 2 ani am urmat un tratament hormonal pentru a ramane insarcinata. In timpul tratamentului am observat ca gingiile mi se umfla din ce in ce mai tare si imi sanagereaza. Gura incepuse sa imi miroasa groaznic, ma desfigurasem si imi era rusine sa mai ies in lume. 

Am aflat de Clinica Asclepimed de la o prietena si m-am programat imediat. Diagnosticul - parodontoza. Am fost operata in doua etape. Dupa mai putin de o luna rezultatul era incredibil. Nu-mi venea sa cred! Colegii ma intrebau daca am facut operatie estetica. Le-am raspuns ca DA! Sunt fericita."

Clinica Stomatologica de Supraspecialitate

ADRESA CLINICII:

Str. Dr. Grigore Romniceanu Nr. 12

Sector 5, Bucuresti, ROMANIA

T. +4031.421.24.73

M. +40721.257.427

office@asclepimed.ro